IVR

ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ Quiz(€1,99/ΛΕΠ+ΤΥΧΟΝ ΤΕΛΗ ΚΙΝΗΤΗΣ)

Συνοπτικοί Όροι και Προϋποθέσεις:

Ελλάδα, μόνο 18+. Για Είσοδο μεταξύ:1 Ιουλίου 2019 και 31 Δεκεμβρίου 2019 συμπεριλαμβανομένης («Περιόδου Προώθησης»). Για να μπείτε: Καλέστε τον αριθμό 9091929707, που χρεώνεται με €1,99/ΛΕΠ και με το τέλος πρόσβασης της τηλεφωνικής σας εταιρείας, κατά τη διάρκεια της μέγιστης διάρκειας κλήσης 30 λεπτών και της Περιόδου Προώθησης και ακολουθήστε τις καταγεγραμμένες οδηγίες για να μπείτε στο Παιχνίδι Δεξιοτήτων. Το βραβείο(α):  ένα iPhoneXS. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://trivia2play.net/ για Πλήρεις Όρους και λεπτομέρειες σχετικά με το βραβείο. Προώθηση: Media Pay Plus Ltd (με την επωνυμία «Trivia2play»), Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 161, Κτίριο Ακαπνίτη, 5ος όροφος, Γραφείο 5, Τ.Κ. 3027, Λεμεσός, Κύπρος. Για οποιεσδήποτε σχετικές ερωτήσεις για υποστήριξη, παρακαλούμε στείλτε emailστο [email protected]ή καλέστε στο 2130022596 (αστική χρέωση) μεταξύ 9:00 και 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή (Δεν περιλαμβάνονται οι Αργίες) ή μπορείτε να μας γράψετε στη διεύθυνση emailή την ταχυδρομική διεύθυνση.

Πλήρεις Όροι και Προϋποθέσεις

 1. Αυτή η Προσφορά είναι ανοιχτή μόνο σε νόμιμους κατοίκους της Ελλάδα ηλικίας 18 ετών και άνω, εξαιρουμένων των υπαλλήλων του Διοργανωτή, των οικογενειών τους, των αντιπροσώπων τους ή οποιονδήποτε άλλο επαγγελματικά συνδεδεμένο με αυτή την Προσφορά.
 2. Περίοδος Προώθησης:Μπείτε μεταξύ της 1ης Ιουλίου 2019 και της 31ης Δεκεμβρίου 2019.
 3. Για να μπείτε:
  1. Καλέστε τον αριθμό 9091929707, για κλήσεις από χειροσυσκευές και κινητά τηλέφωνα, η χρέωση είναι €1,99/ΛΕΠ ανά λεπτό και η χρέωση πρόσβασης της τηλεφωνικής εταιρείας σας κατά τη διάρκεια της μέγιστης διάρκειας κλήσης 30 λεπτών και της Περιόδου Προώθησης και ακολουθήστε τις καταγεγραμμένες οδηγίες για να δείτε εάν έχετε μπει στο Παιχνίδι Δεξιοτήτων. Οι κλήσεις από κινητά τηλέφωνα ενδέχεται να είναι πολύ περισσότερες (παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο του δικτύου για τα ακριβή έξοδα).
  2. Κάθε νικητής, που κερδίζει βραβείο θα ενημερώνεται, ότι έχει μπει σε ένα παιχνίδι δεξιοτήτων με το υψηλό σκορ των πόντων του. Οι συμμετέχοντες που δεν είναι οι νικητές βραβείου θα ενημερωθούν και θα κληθούν να συμμετάσχουν ξανά, μετά την κλήση, στον επόμενο διαθέσιμο γύρο.
  3. Σε περίπτωση ισοδυναμίας πόντων στην ίδια Προωθητική Περίοδο οι συμμετέχοντες με το ίδιο ισοδύναμο σκορ λαμβάνουν μια ανοικτή ερώτηση που τους αποστέλλεται με σαφή και ανεξάρτητη επιλογή για να απαντήσουν στην ερώτηση. Η (πιο) σωστή απάντηση στην ανοιχτή ερώτηση είναι καθοριστική για το ποιος θα είναι τελικά ο νικητής του βραβείου στο πλαίσιο αυτής της Περιόδου Προώθησης.
 4. Ο αριθμός των καταχωρίσεων προσδιορίζεται από τον αριθμό τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε κατά την είσοδο και από τη διεύθυνση IP. 
 5. Εάν έχετε ορίσει τον αριθμό (κινητού) τηλεφώνου σας αυτό χρησιμοποιείται για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να επιβεβαιώσουμε την είσοδό σας σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που έχετε εισέλθει. Όταν δηλώσετε ότι ενδιαφέρεστε, χρησιμοποιούμε επίσης τον αριθμό (κινητού) τηλεφώνου σας για να σας ενημερώνουμε για (νέα) προϊόντα και υπηρεσίες. Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο στο μήνυμα κειμένου που λαμβάνετε στο κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας από τη βάση δεδομένων του Διοργανωτή οποιαδήποτε στιγμή στέλνοντας το opt-out σας στο [email protected]
 6. Κατόπιν αιτήματος και ειδικών περιστάσεων, θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων για οποιαδήποτε έγκυρη καταχώρηση ή για οποιεσδήποτε κλήσεις που έγιναν καταλάθως. Εάν πιστεύετε ότι δικαιούστε επιστροφή χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το [email protected] για να το συζητήσετε περαιτέρω.
 7. Εάν δεν είστε ο πληρωτής του λογαριασμού,  πρέπει να λάβετε άδεια από τον πληρωτή του λογαριασμού πριν κάνετε μια εγγραφή.
 8. Όλες οι συμμετοχές πρέπει να ληφθούν μέχρι το τέλος της Περίοδου Προώθησης για να είναι έγκυρες και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για δυσανάγνωστες, ελλιπείς ή καθυστερημένες συμμετοχές.
 9. Το Βραβείο: ένα iPhone XS, Μαύρο, με αναμενόμενη ελάχιστη τιμή 1000,- EUR.
 10. Το Βραβείο δεν μπορεί να μεταβιβαστεί, να ανταλλαχθεί για μετρητά ή οτιδήποτε άλλο μερικώς ή ολικώς.
 11. Σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστάσεων, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει το βραβείο με οποιαδήποτε άλλη εναλλακτικη ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
 12. Παρακαλούμε να αναμείνετε έως και 28 ημέρες για την παράδοση του Βραβείου από την ημερομηνία αποδοχής του νικητή
 13. Ο Διοργανωτής δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων.
 14. Επιλογή Νικητή:Όλες οι έγκυρες συμμετοχές (και οι συγκεντρωμένοι πόντοι τους) που έλαβε ο Διοργανωτής κατά τη διάρκεια της Περιόδου Προώθησης θα εισαχθούν στο παιχνίδι δεξιοτήτων που θα διεξαχθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία λήξης στις 31 Δεκεμβρίου 2019 και μέσω ενός ανεξάρτητου συστήματος επαλήθευσης προώθησης για την πλήρη αμεροληψία σας από τον Διοργανωτή.
 15. Ειδοποίηση Νικητή:Θα επικοινωνήσουμε με τον νικητή μέσω του αριθμού τηλεφώνου ή του email που μας παρείχε κατά την εγγραφή εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα βγουν τα επιμέρους αποτελέσματα και θα πρέπει να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του, την επιλεξιμότητα και την αποδοχή του βραβείου εντός 14 ημερών από την αρχική επικοινωνία. Σε περίπτωση που ένας νικητής δεν ανταποκριθεί εντός 14 ημερών από την αρχική επικοινωνία, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει αυτόν τον νικητή και το βραβείο θα διατεθεί σε έναν άλλο συμμετέχοντα που έχει επιλεγεί με τον ίδιο τρόπο.
 16. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να επαληθεύσει την επιλεξιμότητα των συμμετεχόντων. Ο Διοργανωτής μπορεί να ζητήσει τις πληροφορίες που κρίνει λογικά απαραίτητες για το σκοπό αυτό και μπορεί να παρακρατήσει ένα βραβείο εκτός εάν και μέχρις ότου ο Διοργανωτής ικανοποιηθεί με την επαλήθευση.
 17. Όλες οι συμμετοχές πρέπει να γίνουν από τον ίδιο τον συμμετέχοντα. Οι μαζικές καταχωρήσεις που πραγματοποιούνται από εμπόρους, ομάδες καταναλωτών ή τρίτους δεν θα γίνονται δεκτές. Οι ελλιπείς ή δυσανάγνωστες καταχωρήσεις, εγγραφές με μακροεντολές ή άλλα αυτοματοποιημένα μέσα (συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων που μπορούν να προγραμματιστούν για να εισέλθουν) και εγγραφές που δεν πληρούν εντελώς τις απαιτήσεις αυτών των όρων και προϋποθέσεων θα αποκλειστούν και δεν θα ληφθούν υπόψη. Εάν αντιληφθούμε ότι ένας συμμετέχων χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή για να παραβιάσει αυτή την πολιτική, για παράδειγμα, με τη χρήση “script”, “ωμής βίας”, αποκρύπτοντας την ταυτότητά του με σκοπό την εκμετάλλευση διευθύνσεων IP και χρησιμοποιώντας ταυτότητες διαφορετικές από τη δική του ή οποιαδήποτε άλλα αυτοματοποιημένα μέσα προκειμένου να αυξηθούν οι συμμετοχές του στην Προσφορά με τρόπο που δεν είναι σύμφωνος με το πνεύμα αυτής, οι συμμετοχές του θα αποκλειστούν και κάθε βραβείο θα ακυρωθεί.
 18. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για καταχωρήσεις που έχουν χαθεί, καταστραφεί ή καθυστερήσει ή ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε βλάβης δικτύου, υλικού ή λογισμικού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η απόδειξη αποστολής δεν θα γίνει δεκτή ως απόδειξη παραλαβής.
 19. Ο νικητής βαρύνεται με τυχόν σχετικούς φόρους που ισχύουν, για να διεκδικήσει νόμιμα το βραβείο.
 20. Ο Διοργανωτής θα χρησιμοποιήσει μόνο τα προσωπικά στοιχεία που παρέχονται για τη διαχείριση της προσφοράς και για κανέναν άλλο σκοπό, εκτός αν υπάρχει συγκατάθεσή του. Διαβάστε την πολιτική απορρήτου στον ιστότοπο.
 21. Στο μέγιστο δυνατό βαθμό από το νόμο, ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιά, απώλεια ή τραυματισμό που υπέστη ο κάθε συμμετέχων που εισέρχεται στην Προσφορά ή ως αποτέλεσμα της αποδοχής ή συμμετοχής σε οποιοδήποτε βραβείο. Τίποτα δεν αποκλείει την ευθύνη του Διοργανωτή σε περίπτωση θανάτου ή σωματικού τραυματισμού εξαιτίας της αμέλειάς του.
 22. Εάν για οποιονδήποτε λόγο η Προωθητική Ενέργεια δεν είναι σε θέση να λειτουργήσει όπως έχει προγραμματιστεί για λόγους που περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται μόνο σε παραβίαση, μη εξουσιοδοτημένη παρέμβαση, απάτη, τεχνικές αποτυχίες ή οποιεσδήποτε άλλες αιτίες πέραν του ελέγχου του Διοργανωτή, που διεγείρουν ή επηρεάζουν τη διοίκηση, την ασφάλεια, τη δικαιοσύνη, την ακεραιότητα ή την ορθή διεξαγωγή αυτής της προσφοράς, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα (με την επιφύλαξη τυχόν γραπτής εντολής που εκδίδεται από το εφαρμόσιμο δίκαιο) να αποκλείσει οποιοδήποτε άτομο παρεμποδίζει τη διαδικασία εισόδου και να τερματίσει, να τροποποιήσει ή να αναστείλει την Προσφορά.
 23. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ενέργειας, παράλειψης, γεγονότος ή περιστατικού που είναι πέραν του εύλογου ελέγχου του Διοργανωτή και η οποία εμποδίζει τον Διοργανωτή να συμμορφωθεί με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, ο Διοργανωτής δεν φέρει ευθήνη για οποιαδήποτε παράλειψη ή καθυστέρηση στην εκπλήρωση της υποχρέωσής του.
 24. Ο νικητής θα κληθεί να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε λογική δημοσιότητα που απορρέει από την Προσφορά.
 25. Αν είστε ο νικητής της Προσφοράς, αποδέχεστε ότι ο Διοργανωτής μπορεί να χρησιμοποιήσει το όνομά σας και την περιφέρεια διαμονής σας για να ανακοινώσει τον νικητή αυτής της Προσφοράς στον ιστότοπο και για οποιονδήποτε άλλο εύλογο και σχετικό διαφημιστικό σκοπό.
 26. Μπαίνοντας σε αυτή την Προσφορά, θεωρείται ότι όλοι οι συμμετέχοντες αποδέχονται και δεσμεύονται από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.
 27. Η απόφαση του Διοργανωτή είναι δεσμευτική σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με αυτή την Προσφορά και δεν υπάρχει ανταπόκριση επ’ αυτού.
 28. Οι Όροι και Προϋποθέσεις αυτής της Προώθησης θα ερμηνεύονται και θα εφαρμόζονται σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία, σύμφωνα με την αρχή δικαιοδοσίας της χώρας προέλευσης.
 29. Για οποιεσδήποτε σχετικές ερωτήσεις παρακαλούμε καλέστε στο 2130022596 (αστική χρέωση) από τις 9πμ έως τις 5μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή (οι Αργίες δεν συμπεριλαμβάνονται) ή μπορείτε να μας γράψετε στη διεύθυνση: [email protected]